BITI KREATIVAN...

Neke dobre ideje kako na lijep i pozitivan način unijeti promjene u svoje okruženje. Takođe, podsjetimo se nekih dobrih ideja koje smo možda zaboravili. Na kvalitetan način utrošimo svoje slobodno vrijeme. Pa, krenimo redom...  
Ovo je m
205.jpg

KAKO OD HOBIJA NAPRAVITI POSAO ?

Decoupage (dekupaž) tehnika je jedna od najstarijih tehnika ukrašavanja predmeta, koja potiče iz drevne Kine. Inače je bila tehnika siromašnih Kineza koji su je koristili kako bi oplemenili svoj životni prostor. Uz pomoću raznobojnih papira, kineski seljaci su dekorisali nameštaj, prozore, lampione. Kako nekada, tako i danas koristi se ista tehnika kako bi se dekorisali kućni predmeti.

Pročitaj više
206.jpg

18 STVARI KOJE KREATIVNI LJUDI RADE DRUGAČIJE

Kreativnost funkcioniše na misteriozan i često paradoksalan način. Kreativno mišljenje je stabilna, određujuća osobina pojedinih ličnosti, ali može i da se menja zavisno od situacije i okruženja. Inspiracija i ideje često dolaze naizgled niotkuda, nema ih kad su najpotrebnije, ali kreativno mišljenje zahteva složene kognitivne sposobnosti, pri čemu se potpuno razlikuje od običnih misaonih procesa.

Pročitaj više
207.jpg

KAKO UREDITI MALO POTKROVLJE

Potkrovlja u stambenim kućama najčešće ne služe ničemu – u najboljem slučaju tamo ćete smjestiti stvari koje ne planirate koristiti, a koje iz nekog razloga niste spremni zauvijek baciti. To je velika pogreška, uzmemo li u obzir fleksibilnost tog prostora. Ako iskoristite puni potencijal vašeg potkrovlja, koliko god ono malo bilo, dobit ćete potpuno novu prostoriju koju ćete moći iskoristiti u skladu s vašim potrebama, čak i ako ne raspolažete velikim financijskim sredstvima.

Pročitaj više
Powered by WebExpress